• 1

Diva

Kosten per persoon: € 85,00 inclusief BTW

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen die al eens eerder een poppetje geboetseerd heeft. Op deze dag gaan we een drum bekleden als ondergrond voor de Diva. De dame wordt geboetseerd en je gaat de jurk maken met behulp van een mooie kanten mal.

Het leuke van deze workshop is dat je een beetje zelf de jurk mag aanpassen naar eigen ontwerp. Het is juist de bedoeling dat je creatief gaat denken en werken en uit de losse hand de kleding passend gaat maken zonder behulp van sjablonen of iets dergelijks. Je moet dus gericht kijken, meten en passen. Ik vind dit heel leuk om te doen en het is daardoor ook toepasbaar op alle boetseersels. Natuurlijk mag je ook mijn ontwerp aanhouden.

Verder maak ik je wegwijs in het boetseren van sexy boobs, een mooie halslijn, fijne charmante armen en handen en een lief gezichtje. Uiteraard zoeken we ook een passend kapsel voor bij jouw Diva.

De workshop is inclusief gebruik van alle materialen, drinken, een uitgebreide lunch en uiteraard een doos om je werkstuk mee naar huis te nemen.

De kosten voor de workshop bedraagt € 85,00 euro per persoon.

 

De kosten op locatie kunnen anders zijn i.v.m. reiskosten en andere lunches.