• 1

Silli & moreKosten per persoon: € 55,00 inclusief BTW.

Zelf molds maken met Silli.Creations. Durfde jij er nog niet aan te beginnen? Of ligt er bij jou nog steeds een bakje Silli in de la? Zie je er tegen op, omdat je even niet weet hoe of wat? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou!!!

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. We gaan beginnen met een korte uitleg wat Silli.Creations is, hoe het werkt en hoe je het product het beste kunt toepassen op verschillende voorwerpen. De tips en tricks en ook de struikelblokken worden behandeld. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van de mallen en er mag hierbij ook gebruik worden gemaakt van een aantal voorwerpen uit mijn eigen collectie.

Heb je zelf een item waar je een mold van wilt maken? Neem die dan gerust mee! Ook heb ik hier een aantal cabochons van Silli.Creations liggen waar je een leuke mold van kunt maken. Heb je al eens zelf iets gemaakt waar je niet tevreden over bent? Neem dat dan ook gerust mee, dan kunnen we kijken wat er is gebeurd en waaraan dat zou kunnen liggen.

Silli heeft even tijd nodig om uit te harden. Die tijd gebruiken we natuurlijk om vragen te beantwoorden maar ook gaan we aan de slag met het maken van afdrukken uit molds die reeds klaarliggen en het dusten/beschilderen hiervan. Een mooi resultaat uit een mold valt of staat met de afwerking. Ook hierbij natuurlijk uitleg tips en tricks.

De kosten voor de workshop bedraagt € 55,00 euro per persoon. Dit is inclusief 100 gram Silli.Creations, drinken tijdens de workshop en gebruik van alle overige materialen zoals fondant, dust poeders en verfjes.
Ter plaatse kun je eenmaal 100 gram extra Silli aan te schaffen om nog meer molds te maken tijdens de workshop.