• 1

Dat ik verzot ben op silli.creations.klein is algemeen bekend!

Silli.creations is een 2 componenten, kneedbare siliconenpasta. Meng heel eenvoudig deel A en deel B door elkaar, goed kneden en dan heb je 10 minuten de tijd om de mal in vorm te brengen. Dit doe je door een voorwerp naar keuze in de kneedbare siliconen te drukken.

Natuurlijk bestaan er al vele siliconen mallen, maar vaak ben je naar iets op zoek wat nog niet elders verkrijgbaar is. Iets unieks of misschien heb je zelf een stukje kant uit een trouwjurk die je verwerkt wilt hebben in een taart. Met silli.creations is dat geen enkel probleem: wegen, kneden en drukken maar!

Ik ben zelf verzot op sierlijke ornamenten in een barokachtige stijl, maar ook andere aparte vormen: bloemen, knopen, broches, ringen en andere sierraden ... noem maar op. Zolang het maar iets sierlijks heeft, vind ik het ontzettend leuk om er een mal van te maken. Klik hier voor mijn complete mallen collectie.

Wil je zelf een mal laten maken van een bepaald onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Silli.creations is op veel creatieve beurzen te vinden met demonstraties en silli.creations is nu al in 12 landen over de wereld te verkrijgen.

Silli.creations wordt binnen de EU gemaakt en voldoet aan alle Europese regels en richtlijnen en heeft tevens het FDA approval 21 CFR 177.2600. Dat wil zeggen dat het veilig te gebruiken is in combinatie met culinaire toepassingen. Food safe, oftewel voedselveilig dus. Ideaal dus voor gebruik in combinatie met chocolade, fondant, sugarpaste & marsepein. Maar natuurlijk ook voor zeep, gietzeep, fimo, polymeer, klei, gips, plastic, zilverklei, powertex, kawaii en noem maar op!

Kijk voor meer informatie over silli.creations.klein op: www.sillicreations.nl