• 1

Dit zijn door mijzelf, handgemaakte mallen. Ik streef er naar om uniek te zijn met de mallen die ik maak, ik maak dus mallen die nog niet bestaan in de taartdecoratie om zo doende een toevoeging te zijn zodat er weer iets anders op de taart komt. Deze mallen zijn te bestellen via het contactformulier "Bestellingen".

De bestelling wordt verzonden per brievenbuspost (eigen risico) vanaf € 1,38 (binnen NL) of € 2,30 (buiten NL). Op speciaal verzoek kan de bestelling verstuurd worden als:
  • aangetekende verzending vanaf € 7,95 (binnen NL), € 11,00 (binnen Europa) of € 16,00 (buiten Europa);
  • verzekerde pakketpost vanaf €13,80 (binnen NL), € 16,50 (binnen Europa) of € 21,50 (buiten Europa).
Afhalen in Zoetermeer is ook mogelijk na het maken van een afspraak.

Per bestelling wordt €1,50 in rekening gebracht voor handelingskosten (envelop, orderadministratie, etc.). Reclamaties binnen 8 dagen na verzending.

Let op! Alle mallen moeten vóór het eerste gebruik goed worden afgewassen met heet water en afwasmiddel.

Aangezien ik ook nog een baan en een gezin heb naast deze werkzaamheden, ben ik niet altijd in staat om direct op een e-mail te reageren. Ik doe wel mijn best om zo snel mogelijk te reageren en een te verwachte levertijd op te geven. Graag hiervoor begrip.

View the embedded image gallery online at:
http://www.brenniescakehouse.nl/nl/mallen#sigProId0cd3995f7e

Ik streef er naar om uniek te zijn met de mallen die ik maak, ik maak dus mallen die nog niet bestaan in de taartdecoratie om zo doende een toevoeging te zijn zodat er weer iets anders op de taart komt.